One for all, all for one!

Vi är starka, smarta, snygga kvinnliga musketörer med varsina liv där tuffa jobb, familj, hästar, hundar, katter, män, party, musik, mc eller inte mc OCH vänskap finns med som viktiga delar.



Det kan gå månader innan vi har möjlighet att träffas allihopa. När vi äntligen gör det så är det äkta lycka, kärlek och gemenskap som samlas runt bordet. Ett bord som ofta är belamrad med chips, gottigottis, bärs, övrig högalkoholhaltig dryck, choklad, mat, U name it. Vi pratar och pratar och pratar, och pratar. Sen går vi över till partar och partar och partar, OCH partar. Tiden dessemellan är fylld med annat och våra liv berikar oss och tar oss hela tiden framåt. Vi stänger av och kör på, och när vi träffas är det bara bara VI som gäller. Där och då! Det blir så fullständigt uppenbart när vi äntligen träffas.

Vi har stöttat varandra genom separationer, flyttar (oh, ja), barnafödande och uppfostran, djurskötsel, dödsfall, arbetslöshet, nya jobb, nya män (oh, ja), tonårsdöttrar (oh, jaaaa), bakfylla i mängder, mc köp och mc försäljning, personliga kriser, dryga ego trippar och, jaa - helt enkelt vanliga vardagsproblem och framgångar.

Kort sagt - Jag älskar mina MUSKETÖRER! Ni kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Friends forever!



Kommentarer
Postat av: ♥ Susanne

Det är antecknat :-)

2009-10-26 @ 11:41:41
URL: http://snyggastdesign.blogg.se/
Postat av: Malla

Vilken bra "beskrivning"! :D

2009-10-29 @ 20:26:51
URL: http://monstermalla.blogspot.com
Postat av: Susanne

Tack för tipset :-) Trevlig helg!

2009-10-30 @ 15:41:24
URL: http://snyggastdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0