Tänt var det här

Kvinnor tänker och längtar lika mycket efter sex som män. Ibland vill man ha den där sortens sex som genom kärleksfull omtanke och lust går över i skön sex där man får ge och ta och bara ge utlopp för den kärlek man känner till sin älskling. Ibland är det skönt när man blir tagen på sängen och bara får ta emot. Nästa gång tar man för sig och bara ger. Sex på småfyllan kan vara kanon, när man är lite lagom rusig så allt bara blir ett blurr av sköna känslor och testing testing. Hur ofta har vi sex? Tillräckligt? För sällan? För ofta? Men om man anser sig har för ofta så tror jag inte man har det för att man själv vill, och därför tycker inte jag att man kan säga så. Då är man inne på något annat än frivillig ömsesidig kärlek och respekt. Vad har åldern med sex att göra? Har den det? Nej jag tror att det handlar om lust, och lust bör man ha i alla åldrar. Sedan hur man utför eller vad man gör av sin lust, det är en annan fråga.


(Nej, kära vänner, dom är INTE mina. Sorry! De är från en fotosession för Lust&Kärlek, Borlänge)


Om man lever i ett förhållande där den ena parten vill ha sex men den andra inte. Vad händer då? Oavsett om det är kvinnan eller mannen som vill eller inte, så tror jag att ett sådant förhållande är självdöende. Och då pratar jag inte om fall där sjukdom utgör hinder. Lust. Så länge du har lust. Det är sant. Om lusten försvinner från att ha sex med den du älskar och lever ihop med, då måste någonting vara fel. Om man inte tar sitt ansvar och gör något åt det, då är förhållandet illa ute. Det värsta är att vi kvinnor klarar oss utan män, men inte utan sex. Att sälja sexleksaker för kvinnor är det mest förtjänstingivande man kan göra idag. Vi kvinnor köper dildosar, pullsaker och småattrapper som går på Duracell i full fart framåt, och dessa gör det skönt för oss. I alla väder, vid alla tillfällen och precis när vi vill. Kärlek kan vi få genom vänner, barnen, familj och bekräftelse genom jobbet, hobbyn eller träningen. Så, får vi inte sex vi behöver av våra män, då fixar vi det själva, och DÅ är förhållandet på väg utför, skulle jag tro.

Vi kvinnor är också rovdjur, med ett komplicerat känsloregister och en övermäktig överlevnadskänsla. Vi tar hand om, vi ser till att, vi fostrar, vi beskyddar, vi överblickar och övervakar, vi anfaller och vi flyr. I gengäld begär vi också, och kräver, och vi tar gärna emot. Vi behöver balans. Få vi inte utlopp för allt det här, kan det lätt gå åt helvete och hondjävulen växer fram. Vi blir direkt omöjliga. Griniga, aggressiva, avståndstagande, lättantändliga känslogranater som smäller av titt som tätt. Vi börjar manipuler, smida planer, intrigera, ja, i vissa fall till och med döda. Är det någon skillnad mellan män och kvinnor? Oh, ja, det är det. Kvinnor med en väl utvecklad manlig sida upphöjs ofta till att bara bli mer av det vi redan är, samt mer kraftfulla och hänsynslösa. En man med utvecklad kvinnlig sida blir ofta mer förstående och snäll och mer kontrollerande. Men sällan lika farlig som jag tror en kvinna kan bli. Och så menar jag inte farlig på det sättet att en kvinna går och tar till ett tillhygge och smäller till. Nej nej, vi har en livsfarlig käft. Som glappar och tiger och är vårt största, starkaste och intelligentaste vapen.

Vad är det jag säger egentligen? Att en kvinna som är sur, butter, gnatig och tjatig, pratar hela tiden och högt, som aldrig är nöjd med någon eller något, som hittar fel på allt och alla, som pratar skit om det mesta, som är korrekt och som far runt som om hon går på SPEED, är avståndstagande och går in i sin egen värld, får hon sex, eller inte?? Nej, förmodligen har hon inte fått något på djävligt länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0